HÁZIREND

Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy Apartanunkat választotta pihenése helyszínéül!

A szálláshelyen eltöltött zavartalan pihenése érdekében, kérjük, ismerje meg házirendünket:

 1. A szálláshely és a parkoló az érkezés napján 14:00 órától foglalható el. A távozás napján, kérjük a szobát és a parkolót 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni! Apartmanunkban kulcsszéfes rendszer működik, kérjük a távozás napján a kulcsot helyezzék vissza a széfbe.
 2. Az érkezési, – és elutazási időpontban a szolgáltató kizárólag igény esetén áll a helyszínen rendelkezésre.
 3. Amennyiben a távozás napján délelőtt 10:00 óráig nem hagyják el az apartmanjukat, úgy felárat számíthatunk fel. Kérjük, hogy amennyiben késői távozást szeretnének kérni, azt jelezzék nekünk a +36 30 600 3544-es telefonszámon!
 4. Apartmanunkban biztosított a 24 órás telefonos ügyfélszolgálat, mely a +36 30 600 3544, +36 30 466 8515-es telefonszámon érhető el.
 5. Amennyiben valamilyen oknál fogva idő előtt el kell utazniuk, a szállásdíj visszatérítésére nincs lehetőség.
 6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe vendégeink.
 7. Látogatót csak és kizárólag az üzemeltető tudtával és beleegyezésével fogadhatnak.
 8. Éjszaka 22:00 és 07:00 óra között mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot. Kérjük, erre legyenek figyelemmel!
 9. Háziállatot az apartmanba behozni tilos! Ennek megsértése esetén azonnali távozásra szólítjuk fel a vendégeinket, ebben az esetben díjvisszatérítésre nincs lehetőség.
 10. Apartmanunk kamerával őrzött parkolóval rendelkezik, mely díjmentesen szállóvendégeink rendelkezésére áll.
 11. Rossz idő esetén a hallban elhelyezett esernyőtartóban található ernyőket szabadon igénybe vehetik, melyeket kérünk, hogy használat után ugyanide helyezzenek vissza!
 12. 0-1,99 éves kor közötti csecsemők és kisgyermekek részére hordozható kiságyat, matracot, fellépőt, wc szűkítőt, bilit és orrszívót – amennyiben azt előre jelzik számunkra – a szabad kapacitások mértékéig díjmentesen biztosítunk.
 13. Vendégeink kérésére az alábbi eszközöket és szolgáltatásokat tudjuk biztosítani: vasalót, vasalóállványt, varrókészletet, cipőápoló eszközöket, plusz takarót – párnát, valamint mosási szolgáltatást helyben. A kerékpárok és a kenu használata ingyenes, kérjük, hogy használat előtt jelezzenek felénk.
 14. Az apartmanokban dohányozni tilos! Az apartmanokban nyílt láng (pl. gyertya gyújtás) használata TILOS! A dohányzás a kijelölt helyeken: a teraszokon, erkélyeken, illetve az udvarban, a megjelölt helyen szabadtéren engedélyezett! Kérjük, hogy a csikkeket a hamutárolóban helyezzék el.
 15. Az apartmant vendégeinknek frissen takarítva adjuk át. Kérésükre a tartózkodásuk ideje alatt (felár ellenében) extra takarítást végzünk.
 16. 6 vendégéjszakát meghaladó tartózkodás esetén kérésre, felár nélkül biztosítunk takarítást, ágynemű és törölközőcserét.
 17. Amennyiben a tartózkodásuk ideje alatt a szemetes megtelik az apartmanban, a zárt szemeteszsákot a kapu mellett található ipari szemetesben helyezhetik el. Csere szemeteszsákot biztosítunk, melyet a konyhában találnak meg. Amennyiben a szemeteszsák vagy a wc papír elfogyott, kérem jelezzék és díjmentesen azonnal biztosítjuk.
 18. A szálláshelyen hagyott értékeikért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük, hogy a tartózkodás során a szobakulcsot tartsák maguknál, valamint az apartman ajtót, a bejárati ajtót és a kiskaput minden távozáskor zárjanak be maguk után.
 19. A szobában található beltéri hűtő-fűtő klímaegységek csak zárt nyílászárók mellett működnek optimálisan, kérjük, hogy figyeljenek rendeltetésszerű használatukra, amelyről tájékoztatót a szobában találnak.
 20. Amikor kirándulni indulnak, vagy bármilyen okból elhagyják az apartmant, kérjük, hogy zárják be az ajtót és az ablakokat! Kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket beleértve a klímát is, és zárják el a csapokat, ha kimennek a szállásegységből.
 21. A kulcs esetleges elvesztése, valamint a szobában található távirányítók, és beltéri egységek (klíma, TV) sérülése, vagy meghibásodása esetén kérjük, hogy haladéktalanul jelezzenek felénk!
 22. Az apartmanban lévő berendezési tárgyakat és bútorokat átrendezni tilos!
 23. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, kérjük, hogy haladéktalanul értesítsenek bennünket. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 24. A nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak. Az okozott kárt kötelesek a szállásadónak a helyszínen megtéríteni. Amennyiben olyan mértékű károkozás történik, amely ellehetetleníti a további tartózkodást, vendégeinknek azonnal el kell hagyniuk az apartmant. Kérjük ennek szíves tudomásulvételét!
 25. Kérjük, hogy az apartmanokban található eszközöket, használati tárgyakat NE vigyék haza magukkal (ilyen pl.: törölköző, vállfa, esernyő, evőeszközök, poharak, stb.)
 26. Kérjük, hogy távozáskor az apartmant rendezetten és sértetlenül adják át!

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

Anita és Zoli

+ 36 30 600 3544, +36 30 466 8515